پنجمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی با رویکرد انرژی، آب و محیط‌ زیست

۱۴ مهر ۱۳۹۷ | ۰۷:۱۴ کد : ۷۷۴۴ اطلاعیه ها
انجمن علمی انرژی ایران، پنجمین کنفرانس بین المللی خود را در بهمن ماه ۱۳۹۷ در تهران با رویکرد انرژی، آب و محیط زیست در هفت محور برگزار خواهد نمود.

کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی که در بهمن ماه ۱۳۹۷ در تهران با رویکرد انرژی، آب و محیط زیست در هفت محور برگزار خواهد شد، یکی از بزرگترین و مهمترین چالش جامعه بشری در قرن حاضر را که همانا انرژی و محیط زیست است مد نظر قرار داده است. در این راستا پژوهشگران، استادان، مدیران، کارشناسان، دانشجویان و همه علاقمندان به مباحث انرژی می‌توانند نتایج تحقیقات و دستاوردهای خود را در قالب مقالات علمی و کاربردی به کنفرانس ارسال نمایند. علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی http://www.ieanc.org/fa/ مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: پنجمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی بهیه سازی انرژی ذخیره سازی انرژی اقتصاد انرژی منابع انرژی تجدید پذیر محیط زیست