برگزاری دومین دوره مسابقات ملی دانشجویی نوآوران انرژِی و محیط زیست با عنوان مسابقه آپ‌های سبز بهینه سازی انرژی (اپ سبا)

۰۳ فروردین ۱۳۹۵ | ۰۲:۲۹ کد : ۴۹۸۳ اخبار تصویری
برگزاری مسابقه بهینه سازی انرژی و محیط زیست در شهریور ماه 1395 .
ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از طریق مرکز نوآوری و توسعه فناوری بهینه سازی انرژی و محیط زیست اقدام به برگزاری دومین دوره مسابقات برگزاری دومین دوره مسابقات ملی  دانشجویی  نوآوران انرژِی و محیط زیست با عنوان مسابقه آپ‌های سبز بهینه سازی انرژی (اپ سبا) نمود است.ایجاد بستر خلاقیت و نوآوری ، حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان و توانمند سازی سازی هسته های پژوهشی نوپا در جهت تولید و توسعه محصول تجاری در حوزه بهینه ساری انرژی و محیط زیست در قالب توسعه برنامک های کاربردی تلفن تلفن همراه از جمله مهمتربن اهداف این رویداد است. محورهای موضوعی این مسابقه شامل صرفه جویی انرژی، صرفه جویی آب، آب و انرژی انرژی های تجدیدپذیر، خانه های هوشمند با محوریت انرژی و محیط زیست و آلودگی محیط زیست و .. است. تاریخ برگزاری مسابقه 11 و 12 شهریور ماه و اخرین مهلت ثبت نام 31 تیر ماه 1395 است.
جهت اطلاعات بیشتر به وب سایت www.ceee.isit.ir مراجعه فرمایید.

نظر شما :