کارگاه دو روزه با عنوان: "ریز شبکه‌ها و شبکه های هوشمند"

۲۸ فروردین ۱۳۹۴ | ۰۵:۰۳ کد : ۴۹۷۴ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۱۵۷۸
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز (شاخه آذربایجان شرقی انجمن انرژی ایران) با همکاری شرکت توزیع نیروی برق تبریز برگزار می‌کند کارگاه دو روزه با عنوان: "ریز شبکه‌ها و شبکه های هوشمند" با ارایه پروفسور محمد شاهیده پور
کارگاه دو روزه با عنوان: "ریز شبکه‌ها و شبکه های هوشمند"

کارگاه دو روزه با عنوان: "ریز شبکه‌ها و شبکه های هوشمند"

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز (شاخه آذربایجان شرقی انجمن انرژی ایران) با همکاری شرکت توزیع نیروی برق تبریز برگزار می‌کند

کارگاه دو روزه با عنوان: "ریز شبکه‌ها و شبکه های هوشمند"

زمان: 19 و 20 اردیبهشت 94

ساعت 8 الی 13

مکان: سالن آمفی تئاتر دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز

دکتر محمد شاهیده‌پور- استاد انستیتو تکنولوژی ایلینویز

دکتر محمد شاهیده‌پور استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و مدیر مرکز نوآوری مهندسی برق در انستیتو تکنولوژی ایلینویز آمریکا (Illinois Institute of Technology) می‌باشند. ایشان به مدت 30 سال استاد دانشگاه ایلینویز بوده و در سال‌های 2005-2010 بعنوان رییس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر این دانشکده فعالیت داشته‌اند.

دکتر شاهیده‌پور بعنوان یک متخصص برجسته در زمینه بهینه‌سازی و کنترل سیستم‌های تولید و توزیع برق و همچنین در مدل‌سازی این سیستم‌ها در سطح بین المللی شناخته شده‌اند. ایشان مولف 6 کتاب و بیش از 400 مقاله در زمینه برنامه‌ریزی و کنترل سیستم‌های تولید و توزیع برق می‌باشند و در سال 2009 بعنوان مولف، جایزه یکی از بهترین مقالات منتشر شده در IEEE Transaction on Power Systems را از انجمن بین المللی  IEEE دریافت نمودند. ایشان همچنین جوایز زیر را بخاطر خدمات موثر خود دریافت کرده‌اند:

IIT Excellence in Teaching Award

IEEE T. Burke Hayes Faculty Recognition Award

Edison Electric Institute's Power Engineering Award

C. Holmes MacDonald Outstanding Young Electrical Engineering Professor Award

دکتر شاهیده‌پور عضو هیات مدیره انجمن IEEE در بخش مهندسی برق (قدرت) و بعنوان سردبیر و معاون در نشریات این انجمن فعال می‌باشند. ایشان مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف در سال 1356 و مدارک کارشناسی ارشد و دکترای خود را از دانشگاه میسوری در کلمبیا در سال‌های 1357 و 1360 دریافت نمودند. دکتر شاهیده‌پور عضو کمیته مطالعات ریزشبکه‌های سازمان ملل بوده و پروژه‌های عملی متعددی را در زمینه ریزشبکه‌ها اجرا نموده‌اند که می‌توان به ریزشبکه دانشگاه IIT با قابلیت عملکرد جزیره‌ای، ریزشبکه مبتنی بر سلول‌های خورشیدی جزیره Virgin و ریز شبکه‌های فرودگاه‌ها و قطارهای شهری اشاره نمود.

وب‌سایت دکتر شاهیده‌پور: https://engineering.iit.edu/faculty/mohammad-shahidehpour

ایمیل: ms@iit.edu

هزینه ثبت نام:

ثبت نام کنندگان

زمان ثبت نام

15-30 فروردین

1-10 اردیبهشت

دانشجویان

اعضاء انجمن

30000 تومان

40000 تومان

آزاد

40000 تومان

50000 تومان

شرکت‌های صنعتی

400000 تومان

500000 تومان

به شرکت‌کنندگان در دوره، گواهی معتبر از طرف انجمن انرژی ایران اعطاء خواهد شد.

برای آگاهی از نحوه ثبت نام به این لینک مراجعه فرمایید.

نظر شما :