پایان‌نامه دانشجوی دانشگاه تبریز به عنوان پایان‌نامه برتر انتخاب شد

۲۷ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۵:۱۲ کد : ۴۹۶۸
پایان نامه دانشجوی دانشگاه تبریز، آقای مرتضی نظری هریس در کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی و دومین کنفرانس انجمن انرژی ایران که در آذر ماه سال جاری توسط انجمن انرژی ایران در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، به عنوان پایان نامه برتر انتخاب شد.
پایان‌نامه دانشجوی دانشگاه تبریز به عنوان پایان‌نامه برتر انتخاب شد
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

پایان نامه دانشجوی دانشگاه تبریز، در کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی و دومین کنفرانس انجمن انرژی ایران که در آذر ماه سال جاری توسط انجمن انرژی ایران در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، به عنوان پایان نامه برتر انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این کنفرانس پایان نامه مهندس مرتضی نظری هریس، در بخش انتخاب پایان نامه برتر در مقطع کارشناسی، در سطح دانشگاه های ایران به عنوان نفر اول برگزیده شد.
همین گزارش حاکی است: دکتر بهنام محمدی ایواتلو، عضو هیات علمی داشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز، راهنمایی این پایان نامه را با عنوان «جایابی بهینه واحد های اندازه گیری فازوری به‌ منظور مشاهده پذیری کامل سیستم قدرت با استفاده از الگوریتم جستجوی هارمونی » بر عهده داشت.