انتخاب رساله محقق پسا دکتری دانشگاه تبریز به عنوان رساله برتر

رساله دکتری دانش آموخته دانشگاه تبریز به عنوان رساله برتر در کنفرانس‌ها و انجمن‌های معتبر کشور انتخاب شد.
۱۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۷:۰۶ کد : ۱۹۳۱۰ اطلاعیه ها افتخارات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  تبریز رساله دکتری محمدرضا دانشور محقق پسا دکتری دانشگاه تبریز و دانش آموخته مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی برق قدرت این دانشگاه به عنوان رساله برتر توسط انجمن مهندسان برق و الکترونیک بخش ایران  (IEEE Iran Section) و  هشتمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی در دانشگاه علوم و فنون بابل با مشارکت انجمن انرژی ایران انتخاب و مورد  تقدیر قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، این  رساله  همچنین در  یازدهمین کنفرانس بین المللی شبکه‌های هوشمند انرژی (SGC2021) در دانشگاه تبریز با مشارکت انجمن علمی شبکه هوشمند انرژی ایران،  به عنوان رساله برتر در سطح کشور انتخاب شد.

رساله دکتر محمدرضا دانشور تحت عنوان "فناوری انرژی تعاملی در مدرنیزه کردن شبکه‌های چند حاملی انرژی" و با راهنمایی دکتر بهنام محمدی ایواتلو و دکترکاظم زارع از اساتید گروه مهندسی برق قدرت دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز انجام شده است که در آن مدل‌های بهره‌برداری نوینی بر مبنای فناوری انرژی تعاملی برای تولید صد در صدی انرژی پاک از طریق منابع انرژی تجدیدپذیر در ساختار بهم پیوسته شبکه‌های مدرن چند حاملی انرژی پیشنهاد شده است.

نتایج مربوط به این رساله در زمینه مدرنیزه کردن شبکه‌های چند حاملی انرژی در چندین مجله معتبر علمی دنیا با رتبه Q1‌ از جمله IEEE Transactions on Smart Grid با ضریب تاثیر 10.275، IEEE Transactions on Industrial Informatics با ضریب تاثیر 11.648 و مجله Scientific Reports با ضریب تاثیر 4.996 از انتشارات معتبر نیچر (Nature) به چاپ رسیده است.

کلید واژه ها: رساله برتر آزمایشگاه سیستم‌های هوشمند انرژی شبکه‌های هوشمند